*** Το Blog δεν ενημερώνεται πλέον *** Η ενημέρωση γίνεται από το site http://trikoupisbc.gr/ *** Το Blog δεν ενημερώνεται πλέον *** Η ενημέρωση γίνεται από το site http://trikoupisbc.gr/ ***

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Νίκη - πρόκριση με 49 - 48 για τους εφήβους του Χαρίλαου Τρικούπη επί του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου


Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου & Π.Α.Σ. Ναυπάκτου
Έφηβοι 2011 - 2012

Δυνατό παιγνίδι για το πρωτάθλημα εφήβων ΕΣΚΑΒΔΕ έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου μεταξύ του Χαρίλαου Τρικούπη και του ΠΑΣ Ναυπάκτου. Οι έφηβοι των δύο ομάδων γεννημένοι τα έτη 1993, 1994 και 1995, έχοντας αναμετρηθεί πολλές φορές μεταξύ τους την τελευταία πενταετία (στις κατηγορίες ΜΙΝΙ, παιδικό και εφηβικό), μας έχουν συνηθίσει σε αγώνες με δύναμη, πάθος και ανατροπές στο σκορ. Δεν μπορούσε να είναι διαφορετικά και στο σημερινό παιγνίδι που είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπυ.
Οι παίκτες του Χαρίλαου Τρικούπη στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα των αντιπάλων τους, σε αντίθεση με τους Ναυπάκτιους οι οποίοι με επιτυχημένους αιφνιδιασμούς κατάφεραν να  προηγηθούν με 19-31.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι αθλητές του Τρικούπη κατάφεραν να τελειώσουν σωστά τους αιφνιδιασμούς και βρίσκοντας την ευστοχία τους από την περιφέρεια, διέσπασαν τη ζώνη και ανέτρεψαν στο σκορ, κατακτώντας τελικά την πολύτιμη  νίκη με 49-48. Μια νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουν στην επόμενη Γ΄ φάση.
Δεκάλεπτα: 11-15, 8-16, 16-5, 19-12.
Συνθέσεις:
Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης (Καραβίας):  Ξουργιάς Χ. 7(1), Μπανάρας  13(2), Γούσιας, Μαϊόβης, Ασημακόπουλος, Κονδραλής Φώτης, Γιώτης 14, Δάλλας 10(2),  Κονδραλής Φάνης, Κλάδης 1, Πάσσιος, Καπνίσης 4.
Π.Α.Σ. Ναυπάκτου (Σταθάτος): Κοτίνης, Φρέγκου, Κυρίτσης, Θεοδώρου 11, Παναγιωτόπουλος 13, Νικολακόπουλος 3(1), Γρέκας 14, Αλεξανδρής, Καραγιώργος 5, Καπετανάκης 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου