*** Το Blog δεν ενημερώνεται πλέον *** Η ενημέρωση γίνεται από το site http://trikoupisbc.gr/ *** Το Blog δεν ενημερώνεται πλέον *** Η ενημέρωση γίνεται από το site http://trikoupisbc.gr/ ***

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Καλή εμφάνιση τα ΜΙΝΙ 98 του Τρικούπη

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν τα ΜΙΝΙ 98 του Χαρίλαου Τρικούπη απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου.
Ο αγώνας εκίνησε αμφίρροπος και εξελίχθηκε συγκλονιστικός σε όλη τη διάρκειά του με ανατροπές και από τις δύο ομάδες που διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Ναυπάκτου επιβάλλοντας το ρυθμό της πήρε προβάδισμα ακόμα και με 14 πόντους. Όμως ο Τρικούπης στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τα πατήματά του και με αντεπίθεση διαρκείας ανέτρεψε τη διαφορά και απέκτησε πλεονέκτημα.
Στο τελευταίο τρίλεπτο η Ναύπακτος ισοφάρισε αλλά ο Τρικούπης προηγήθηκε  ξανά. Στα 15’’ πριν τη λήξη το σκορ ήταν 52-51 και ο Τρικούπης είχε κατοχή της μπάλας για να κερδίσει και το παιγνίδι. Όμως ένα κλέψιμο της μπάλας από τη Ναύπακτο της απέφερε καλάθι και φάουλ, κερδισμένο ριμπάουντ και το τελικό καλάθι που διαμόρφωσε το σκορ σε 52-55.
Δεκάλεπτα: 10-8, 10-24, 19-6, 13-17.
Χαρίλαος Τρικούπης (Τσακαλίδης): Κεραμισάνος 1, Κιρκινέζος 2, Βασιλείου, Καρβέλης 17, Μπαλτάς 5, Καρακάσης 3(1), Καλαμάκης, Μουρελάτος 4, Τσαπατώρης 7, Τριπολίδης 8, Λένης 4, Τσοκάνης 1.
ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος): Ξάνθης 2, Γούλας 6, Καρανίκας, Παπαευθυμίου 2, Μπιλάλης, Κροκίδας, Πέτσας 8, Μαλέλης 6, Αλεξανδρής 22, Σατλάνης 7, Στάικος 2 Χαρονικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου