*** Το Blog δεν ενημερώνεται πλέον *** Η ενημέρωση γίνεται από το site http://trikoupisbc.gr/ *** Το Blog δεν ενημερώνεται πλέον *** Η ενημέρωση γίνεται από το site http://trikoupisbc.gr/ ***

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ο Χαρίλαος Τρικούπης κέρδισε και την Δόξα με 69-45

Νέα μεγάλη νίκη για το Χαρίλαο Τρικούπη που κέρδισε σήμερα στο γεμάτο φιλάθλους ΔΑΚ Μεσολογγίου και τη Δόξα Άρτας με 69-45  και ξέφυγε πλέον με δύο βαθμούς συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του για το πρωτάθλημα Α2 Ε.Σ.ΚΣ.Β.Δ.Ε.
Από το πρώτο δεκάλεπτο η Μεσολογγίτικη ομάδα επέβαλλε το ρυθμό της και άρχισε να χτίζει τη διαφορά φορτώνοντας τα καλάθια της Δόξας. Η Δόξα, που παρουσίασε ένα καλοδουλεμένο σύνολο, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε εύκολα για την ομάδα του Τρικούπη.
Ήδη το Μεσολόγγι μετράει οχτώ σερί νίκες έχοντας την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση.
Δεκάλεπτα: 20-11, 15-9, 15-13, 19-12.
Οι συνθέσεις
Χαρίλαος Τρικούπης (Ραυτόπουλος): Ζαΐμης 7, Μπαντάς, Τρούπος 3, Γαλάνης 8, Καραβίας, Μπανάρας, Γιώτης 9, Πάσιος, Μπόσμος 20, Μούτσιος 5, Καπνίσης, Μακρής 17(2).
Δόξα Άρτας (Μαλάμης):  Χήρας 3, Βασιλείου 10(1), Φορτωτήρας 13, Πππάς, Κωστούλας, Μπίστας 1, Κρίκας, Παπαμιχαήλ 4, Μάγκος 2, Κώστας 9, Χούσα, Πασχάλης 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου