*** Το Blog δεν ενημερώνεται πλέον *** Η ενημέρωση γίνεται από το site http://trikoupisbc.gr/ *** Το Blog δεν ενημερώνεται πλέον *** Η ενημέρωση γίνεται από το site http://trikoupisbc.gr/ ***

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Το πάλεψαν οι παίδες του Τρικούπη.

Παιγνίδι για γερά νεύρα έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου μεταξύ των ομάδων του Χαρίλαου Τρικούπη και του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου, για τη 2η αγωνιστική της Β΄φάσης Θ' ομίλου πρωταθλήματος παίδων της Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν του γηπεδούχους και προηγήθηκαν με 35-20. Η αντίδραση του Τρικούπη άρχισε να εκδηλώνεται στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους ψηλούς του να κυριαρχούν κάτω από τα καλάθια και να ανατρέπουν τη διαφορά με 48-44 λίγο πριν τη λήξη. Στο τελευταίο δίλεπτο ο ΠΑΣ με χαμηλό σχήμα έπαιξε πιεστική άμυνα και ανάγκασε τους κουρασμένους από την υπερπροσπάθεια παίκτες του Τρικούπη να υποπέσουν σε συνεχόμενα λάθη και να χάσουν τελικά το παιγνίδι με σκορ 50-54.
Δεκάλεπτα: 14-21, 6-14, 18-8, 12-11.
Χαρίλαος Τρικούπης: (Μούτσιος): Βαζούρας, Κανάς 24, Μάσσος, Λεονάρδος 4, Κορδοπάτης 2, Λουκόπουλος 2, Μπουργαζάς, Ξουργιάς Α. 16, Μπαούρδας, Γεωργάρας, Λίγκας 2, Ζαβιτσανάκης.
Π.Α.Σ. Ναυπάκτου (Σταθάτος): Κοτίνης 15, Χουλιάρας Α., Δούρος Β., Δούρος Θ. 4, Χουλιάρας Ι. 4, Γεωργίου 2, Παπαγεωργακόπουλος, Γκέκας 11, Αλεξανδρής Ν. 10, Αλεξανδρής Β., Καπετανάκης 4, Στούμπος 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου