*** Το Blog δεν ενημερώνεται πλέον *** Η ενημέρωση γίνεται από το site http://trikoupisbc.gr/ *** Το Blog δεν ενημερώνεται πλέον *** Η ενημέρωση γίνεται από το site http://trikoupisbc.gr/ ***

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Μετά το εφηβικό, νίκη και στο παιδικό επί του Παναιτωλικού ο Χαρίλαος Τρικούπης

Μουδιασμένα ξεκίνησαν το παιγνίδι τους σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, οι παίδες του Χαρίλαου Τρικούπη, στην πρεμιέρα της Β΄ φάσης του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε., με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.
Στο πρώτο δεκάλεπτο,  οι μικροί του Τρικούπη,δυσκολεύτηκαν στο κατέβασμα της μπάλας, ήταν φοβερά άστοχοι και με κακές άμυνες, με αποτέλεσμα να χάνουν και με 10 πόντους διαφορά. Στη συνέχεια όμως, με τις οδηγίες του προπονητή τους, ανέβασαν στροφές και βελτιώθηκαν σε όλες τις γραμμές για να κερδίσουν τελικά το παιγνίδι με 63-43.
Δεκάλεπτα: 9-16, 16-10, 18-9, 20-8.
Χαρίλαος Τρικούπης: Βαζούρας 9, Λίγγας, Μάσσος, Λεονάρδος 7, Κορδοπάτης, Λουκόπουλος 6, Μπουργαζάς, Ξουργιάς Α. 16, Μπαούρδας, Γεωργάρας, Κανάς 24, Ζαβιτσανάκης 1.
Παναιτωλικός: Μαρνελάκης, Πατσέας 3(1), Σαμαντάς 10, Κολοβάκης, Κυριλής 18(1), Νικάκης, Κουτρουλής 10, Γυφτάκης 2, Κορδαλής, Γαλανόπουλος, Ελμπάνα, Ματσούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου