*** Το Blog δεν ενημερώνεται πλέον *** Η ενημέρωση γίνεται από το site http://trikoupisbc.gr/ *** Το Blog δεν ενημερώνεται πλέον *** Η ενημέρωση γίνεται από το site http://trikoupisbc.gr/ ***

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Νέο ξεκίνημα για την ιστορική ομάδα Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου


Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες συγχώνευσης των Μεσολογγίτικων αθλητικών σωματείων "Αθλητικός Σύλλογος Μεσολόγγι" και "Γυμναστικός Σύλλογος Λόρδος Βύρων". Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η ανασύσταση και επαναλειτουργία του ιστορικού σωματείου "Γυμναστικός Σύλλογος Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου", η δραστηριότητα του οποίου ξεκίνησε από το 1955 και για δεκαετίες αποτελούσε σημείο αναφοράς για τα αθλητικά πράγματα της πόλης εκτός του ποδοσφαίρου.
Από τη νέα περίοδο η ομάδα μπάσκετ "Χαρίλαος Τρικούπης" θα αγωνίζεται τη στο πρωτάθλημα μπάσκετ Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ στη θέση της συγχωνευθείσας ομάδας του "Λόρδου Βύρωνα".
Η νέα ομάδα ο Γυμναστικός Σύλλογος "Χαρίλαος Τρικούπης" Μεσολογγίου θα στηριχθεί κυρίως στους αθλητές των ακαδημιών της συνεχίζοντας την σημαντική προσπάθεια που ξεκίνησε στην πόλη μας το 2002 με τις ακαδημίες μπάσκετ αγοριών - κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων ηλικίας 7-12 ετών.

2 σχόλια:

  1. Με μεγάλη μου χαρά χαιρετίζω και επιβραβεύω την απόφαση των σωματείων ΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ και "ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ" να δημιουργήσουν πάλι το σύλλογο ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ένα από τα ιστορικότερα σωματεία στη Δυτική Έλλάδα. Εύχομαι να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τους στόχους τους και να οδηγήσουν το "νέο" σύλλογο σε διακρίσεις ανάλογες ή γιατί όχι μεγαλύτερες του παλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια φίλε Θεόδωρε, ευχόμαστε καλή πορεία στην Α1 για τον Άτλαντα Πρέβεζας και τη Νικόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή